IĞDIR / MERKEZ - Hoşhaber İlkokulu

Hoşhaber İlkokulu

Adres
HOŞHABER BELDESİ FARUKTOKA MAH. CUMHURİYET CAD. HOŞHABER İLKOKULU BLOK NO 16 MERKEZ / IĞDIR
Vizyon
Hoşhaber İlkokulu olarak hedefimiz, öğrencileri yetenekleri ve becerileri doğrultusunda hayata ve bir üst öğretime hazırlamak, Atatürk İlke ve İnkılâpları’na, T.C. Anayasa’sına ve demokrasinin ilkelerine uygun olarak haklarını kullanabilen, başkaları ile iyi ilişkiler kuran, işbirliği içinde çalışabilen, araç ve gereç kullanarak el becerisi ile zihni çalışmasını birleştiren, hayal ve yaratıcılık gücünü ortaya çıkaran bireyler yetiştirmek.
Misyon
Okulu olarak biz öğrencilerimize ilgi, istidat ve kabiliyetleri yönünde gerekli bilgi ve beceriyi kazandırmak, hayata ve üst öğretime hazırlamak için varız. Bunun için; Öğrencileri ilgi, istidat ve kabiliyetleri yönü dikkate alarak yetiştirmek Bir üst öğrenimle ilgili temel bilgi, davranış kazanmalarını sağlamak Mezun olan öğrencileri sosyal yaşama uyum sağlayabilecekleri davranışları vermek Bir üst öğrenime yönlendirmek için çalışırız.
Öğretim Şekli :Tam Öğretim
Ulaşım
Ulaşım belde minibüsleriyle sağlanmaktadır. Öğretmenlerimiz için servis bulunmaktadır.
7km