IĞDIR / MERKEZ - Hoşhaber İlkokulu

May

Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılış yıldönümü olan 23 Nisan'da  kutlanan ulusal bayramdır. Türkiye Cumhuriyeti'nin ilk ulusal bayramıdır. Türkiye'de 1921'den itibaren "23 Nisan Milli Bayramı" adıyla kutlanmaya başlandı.

Okulumuzda kutlanan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

Mrt

Okulumuzda öğretmen ve öğrencilerin katılımıyla dprem tatbikatı yapıldı.

Mrt

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümü programı düzenlendi.

Mrt

Tüm öğrenci ve öğretmenlerin katılımıyla okulumuz bahçesine kayısı, şeftali ve kiraz fidanları dikildi.

Mrt

Okulumuzda Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası yapıldı.

Şbt

Harezmi Eğitim Modeli Projemiz kapsamında öğrencilerle seramıza sebze yetiştirmeye başladık.

Şbt

Çevreme Duayrlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum Projesi etkinlik resimleri

Ock

2023 - 2024 1. Dönem Karneleri Okul Müdürümüz Yakup KUTLUAY'ın Katılımıyla Dağıtıldı

Ock

Okulumuzda sınıflar arası bilgi yarışmaları yapıldı.

Yerli Malı Haftası Etkinlikleri

Ara

Okulumuzda yapılan kazanım değerlendirme sınavı ve şiir yarışmasında dereceye giren öğrencilere okul müdürü ve sınıf öğretmenleri tarafından hediyeleri verildi.

Kazanım Değerlendirme Sınavı

2-B sınıfı Muhammet SARITAŞ

3-A sınıfı Nazlı ÇİÇEK

4-C sınıfı Yusuf Jiyan ÇİÇEK

Şiir Yarışması

1. 4-C sınıfı Yusuf Jiyan ÇİÇEK

2. 4-C sınıfı İsmet ÇAM

3. 4-C sınıfı Nehir ÇAM

Ara

Harezmi Eğitim Modeli projemiz kapsamında yapımına başlanan seramız görüntüleri...

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK'ü saygı, sevgi ve özlemle anıyoruz.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Yarışmaları

Kas

Cumhuriyetimizin 100. Yılını okulumzda coşkuyla kutladık.