IĞDIR / MERKEZ - Hoşhaber İlkokulu

Ağu

Borsa İstanbul İlkokulunda Müdür olarak görev yapmakta iken Yeniden Yönetici Görevlendirme kapsamında okulumuza Müdürü olarak Sayın Yakup KUTLUAY atanmıştır.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi Okulumuzda öğretmen,öğrenci ve velilerimizin katılımı ile coşkulu bir şekilde kutlandı.

Ara

27-28/12/2022 tarihinde okulumuzda  Sınıflar arası yabancı dil bilgi yarışması yapıldı.

May

Temel Eğitimde 10 Bin Okul Projesi kapsamında Okulumuz öğretmen ve öğrencilerince hobi bahçesi oluşturuldu.

May

Iğdır Gençlik Merkezi ve Okulumuz işbirliğinde Bahar Şenliği yapıldı.

Nis

Okulumuzda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Büyük Bir Coşkuyla Kutlandı.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi okulumuzda gerçekleştirilen programımız ile coşkulu ve duygulu bir şekilde kutlandı. Emeği geçen tüm öğretmenlerimize, personelimize ve sevgili öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Sivil Savunma etkinlikleri kapsamında deprem tatbikatı gerçekleştirdik.

Çalınan alarm ile beraber öğrenciler sınıflarında deprem anında yapılması gerekenleri uyguladılar. Acil durum alarmının ardından tüm personel ve öğrencilerimiz okul binasından kontrollü bir şeklide çıktı. Acil toplanma alanında önemli bilgilendirmeler yapılarak tatbikat sona erdi.